Werken & Leren

Arkin is een van de grootste ggz-instellingen in Nederland en deskundig op het gebied van grootstedelijke psychiatrie en verslavingszorg. Wij bieden basis-ggz en specialistische ggz voor mensen van alle leeftijden. We zijn daarnaast opleidingsinstituut en verrichten wetenschappelijk onderzoek.

Arkin heeft twaalf verschillende onderdelen, elk met een eigen specialisatie, op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Deze onderdelen werken nauw samen en versterken elkaar. Het behandelen van multi-morbiditeit is niet voor niets één van onze unieke expertises. Daarbij vinden we doorstroming belangrijk. Zowel verticaal als horizontaal. In de praktijk betekent dit dat een overstap tussen de specialismen vaak voorkomt en je dus op deze manier een schat aan ervaring kunt opdoen. En dat is precies wat we bedoelen met twaalf specialismen, één loopbaan.

Arkin is gevestigd in Amsterdam maar werkt ook in andere (groot)stedelijke gebieden zoals Haarlem, Amstelveen, Gorinchem, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Wil je werken in een dynamische en innovatieve ggz-instelling, dan is Arkin iets voor jou! Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen.