Deel jouw ervaring

Samen sterk in de stad

Informatie voor verwijzers

Behandelaanbod Arkin

12 specialismen, 1 loopbaan
Bekijk de vacatures

Werken bij Arkin

Consultatie

Snel bereikbaar voor consultatie en advies

Vanuit de Centrale Aanmelding van Arkin zijn er verschillende mogelijkheden.

Consultatie en collegiaal overleg

U kunt iedere werkdag bij Centrale Aanmelding Arkin terecht voor collegiaal overleg. Arkin heeft hiervoor een team samengesteld van ervaren behandelaren gespecialiseerd in psychiatrie en/of verslaving. Zij beoordelen aanmeldingen inhoudelijk en bekijken binnen welk onderdeel van Arkin uw patiënt het beste behandeld kan worden. Daarnaast denken ze met u mee over een eventuele verwijzing.

Psychiatrisch consult

Telefonisch of digitaal
Arkin biedt de mogelijkheid om via de telefoon of per mail (Zorgmail, Ksyos, Vital Health) een consult, bijvoorbeeld over medicatie, aan te vragen. Bij de Centrale Aanmelding Arkin werkt 2,5 dag in de week een psychiater. Zo nodig kunnen wij ook andere psychiaters of verslavingsartsen raadplegen. Voor deze consultatie brengen wij geen kosten in rekening.

Eenmalig psychiatrisch consult
Een psychiatrisch consult is bedoeld om een oordeel te verkrijgen van een psychiater bij het vermoeden op psychiatrische problematiek. Uw patiënt krijgt een uitnodiging voor een gesprek met een van onze psychiaters op een locatie van Arkin. Tijdens zo’n consult wordt de toestand van de patiënt beoordeeld, een psychiatrische diagnose gesteld en/of een behandeladvies gegeven.

Kosten
De kosten voor een eenmalig psychiatrisch consult worden gefactureerd bij de huisarts. U krijgt hiervoor vergoeding van de zorgverzekeraar vanuit de POH-GGZ module Consultatie. De patiënt is hierbij niet zijn eigen risico kwijt.

Caseload-bespreking

Wij komen graag bij u langs voor een patiëntbespreking in de huisartsenpraktijk, waarbij meerdere patiënten besproken kunnen worden.

Contact

T 020-590 55 55 of 088-505 12 02
aanmelden@arkin.nl (Zorgmail)
of aanmelden@arkin.nl (niet-patiënt gerelateerde vragen)
Ksyos & Vital Health: Arkin GGZ
Patientenoverleg ZorgDomein: Arkin – Centrale Aanmelding
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin