Help Arkin mee de finish over bij de Socialrun

In september (20, 21 en 22 september) zal Arkin voor het eerst deelnemen aan de Socialrun met twee teams: het Inforsa team ‘In-For-Sanity’ en team Arkin. De landelijke evenement is een estafetteloop van 555 km, de langste estafetteloop in Europa!, waarmee aandacht wordt gevraagd voor openheid over psychische aandoeningen. Vaak lopen mensen met een psychische kwetsbaarheid tegen allerlei vooroordelen aan, die het bijvoorbeeld moeilijk maken een baan te vinden. Met deze run wordt geld opgehaald voor projecten tegen stigma én natuurlijk aandacht gevraagd voor dit probleem waar veel mensen dagelijks mee worstelen.

Kilometers in de aanbieding!

Beide teams van Arkin hebben hard jullie steun hulp nodig! Je kunt beide teams op verschillende manieren ondersteunen. Met slechts 5 euro kun je al een kilometer sponsoren die de teams gaan lopen (via deze link of deze link). Op deze manier draag ook jij bij aan projecten tegen stigma.

De Socialrun ook aantrekkelijk voor bedrijven

Een andere manier om te steunen is door in natura bij te dragen. Je kunt je voorstellen dat er voor beide teams allerlei goederen nodig zijn: maaltijden, fruit, drinken… Ook zou het fijn zijn als we twee (mobiele) massagetafels kunnen lenen. Tot slot zouden Arkin-t-shirts voor de teams fijn zijn. Ben jij dus bevriend met een bakker, heeft jouw zwager een tankstation of runt jouw sportmaatje een sportschool, supermarkt of kledingzaak? Overtuig hen met het verhaal van de Socialrun en vraag of ze willen sponsoren (in natura). Meld je aan via socialrun@arkin.nl.

Like, deel en moedig aan!

Tot slot is alle morele steun natuurlijk van harte welkom! 555 kilometer en dag en nacht doorlopen is niet niks. Deel daarom deze boodschap om de sponsoring te bevorderen, like de berichten over de Socialrun van de teams en moedig ze aan, we hopen jullie onderweg en bij de finish tegen te komen!

Vragen?

Mocht je een grotere donatie willen doen of vanuit je organisatie willen doneren dan kun je ook met je naam, merk of motivatie genoemd worden op onze webpagina! Voor vragen kun je mailen met Jeroen de Groot of Lise Swinkels.