Samen sterk in de stad

Informatie voor verwijzers

Behandelaanbod Arkin

12 specialismen, 1 loopbaan
Bekijk de vacatures

Werken bij Arkin

Arkin Ouderenkliniek

De Mentrum Ouderenkliniek biedt plaats aan ouderen die vanwege de ernst van hun problematiek tijdelijk een opname nodig hebben. Deze opname is bedoeld voor klinische observatie, diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. De behandeling is gericht op het weer opbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven.

Behandeling

De behandeling bestaat vaak uit een combinatie van medicijnen, gesprekken en verschillende behandelgroepen. Ook het dagprogramma is een belangrijk onderdeel.

De open afdeling is voor cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben. Opname op de gesloten afdeling vindt plaats wanneer de psychiatrische problematiek vraagt om meer veiligheid en structuur.

Het doel is het verminderen van de psychische en lichamelijke klachten zodat de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren. In sommige situaties is terugkeer naar de oude woonomgeving niet mogelijk. Samen met de cliënt en zijn familie zoeken wij dan naar een andere woonvoorziening, bijvoorbeeld een verzorgings- of verpleeghuis.

Contactgegevens ouderenkliniek

Laan van de Helende Meesters 2Contactgegevens ouderenkliniek
1186 AM Amstelveen
T 020 590 52 00

Route

Parkeren

Het kan voorkomen dat u niet voor de deur een parkeerplek kunt vinden, daarom geven wij u een aantal andere mogelijkheden:

  1. Op de parkeerplekken voor het Sinai Centrum. Parkeren buiten de aangegeven parkeervakken is niet toegestaan. Op ons terrein is een wegsleepregeling van kracht.
  2. Op de carpoolstrook tegenover de zijkant van het Sinai Centrum (Let op: maximaal 1.90m hoogte).
  3. Op het terrein van het Ziekenhuis Amstelland naast het Sinai Centrum. De toegang is via de slagboom die naast de ingang naar het Sinai Centrum ligt. Let op: dit is betaald parkeren.
  4. In de wijk tegenover Sinai Centrum. Hiervoor rijdt u de Burgemeester Boersweg af, gaat u rechts met de bocht mee over de Laan van de Helende Meesters langs het Sinai Centrum en gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Daarna de eerste weg links naar In de Wolken. Komt u vanaf de Groenelaan, dan is In de Wolken een zijweggetje en neemt u niet de afslag bij de stoplichten naar de Laan van de Helende Meesters. Vanaf In de Wolken gaat u op de t-splitsing links en meteen rechts. Daar treft u de straten Hermon, Karmel en Nebo waar u kunt parkeren. Daar vandaan kunt u te voet naar de Laan van de Helende Meesters.

Bezoektijden

Maandag t/m vrijdag van 16:00-20:30 uur.
Weekend + feestdagen van 10:30-20:30 uur.

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin