Ons (fysieke) aanbod is toegankelijk voor inwoners van Amsterdam en Diemen.

Laden Cursussen

« Alle Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.

Online gespreksgroep ‘Leven met een naaste die last heeft van suïcidale gedachten’

do 26 okt 2023, 19:00 - 21:00

Gratis

Wie?

Deze gespreksgroep is bedoeld voor alle volwassenen die betrokken zijn bij een naaste die last heeft van suïcidaliteit. Heb je behoefte aan ondersteuning, dan is deze gespreksgroep mogelijk iets voor jou.

Cursusinhoud

Als je naaste op enig moment suïcidale gedachten heeft, kan dat erg ingrijpend zijn voor jou en het dagelijks leven. Blijf niet alleen met deze gevoelens worstelen, je bent niet de enige.
Je verhaal delen met lotgenoten kan herkenning, erkenning en steun bieden. De gespreksgroep wordt begeleid door een preventiewerker en een familie ervaringsdeskundige.

Tijdens de bijeenkomsten staan ervaringen, gevoelens en vragen van jou als deelnemer centraal. De thema’s voor de bijeenkomsten kunnen zowel door deelnemers als begeleiders ingebracht worden. In de bijeenkomsten krijg je handvatten en tips, waardoor je sterk kan (blijven) staan en goed voor jezelf kan zorgen.

Praktische informatie

Cursusduur: De gespreksgroep wordt aansluitend aan de voorlichtingsbijeenkomsten van 12 en 19 oktober ingepland. De bijeenkomsten van de gespreksgroep vinden plaats op 26 oktober & 2,9 november 2023.
Wanneer: De gespreksgroep start meerdere keren per jaar.
Kosten: Gratis
Contactpersoon:  Şebnem Çim, T 020-590 13 30

 Download folder

Gegevens

Datum:
do 26 okt 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Cursus Categorie:

Locatie

Online
Online, + Google Maps

Begeleider

Daisy Tempera Leal