KOPP/KOV Jongvolwassen 18-25 jaar

‘How ‘bout you!?’

De “How ‘bout you?” training richt zich op jongeren (18-25 jaar) ​met een ouder met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblemen.

Cursusinhoud

Ben je opgegroeid met een ouder met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblemen, dan heeft dat altijd impact op jou. Het is belangrijk en bovendien heel prettig om daar over te kunnen praten. Meestal is het een moeilijk onderwerp om zomaar met je vrienden te bespreken en als dat wel kan dan kunnen zij zich meestal niet echt een voorstelling maken van wat jij meemaakt. In de ‘How ‘bout you!?’ training zitten mensen met een zelfde soort verhaal als jij. Misschien heb je al hulp gehad of is dit de eerste keer dat je het er over wil hebben, je bent welkom.

Wij geven deze training al jaren en krijgen terug van deelnemers dat de training, ondanks dat de eerste keer mega spannend kan zijn, zo ontzettend fijn is geweest. “Eindelijk mensen ontmoeten die echt begrijpen waar ik het over heb”, is één van de vele fijne reacties die we terug krijgen.

In de training behandelen we verschillende thema’s onder andere:

  • Kennis over de aandoening of verslaving van je ouder
  • Identiteit
  • Goed voor je zelf zorgen en grenzen stellen.

Daarnaast gaan we ook heel veel leuke dingen doen zoals boksen of een spoken word workshop, jullie beslissen. De laatste keer gaan we gezellig eten met zijn allen.

Deze training lijkt qua inhoud op de cursus Time4U+.
Als je het leuk vindt, kun je klikken op de link zodat je de video kunt bekijken!

Interesse? Drink vrijblijvend ergens (op onze kosten) een kopje koffie ​of thee met ​één van ons, we vertellen je dan ​graag meer over de training zodat jij kunt beslissen of het bij je past!

Praktische informatie

Duur: De ‘How ‘bout you?’ training bestaat uit 9 bijeenkomsten en duurt 1,5 uur.
Wanneer: Er starten meerdere cursussen per jaar.
Kosten: Gratis
Aanmelden: kan door te mailen naar koppkov@arkinjeugd.nl

Kies gewenste datum en locatie:

De cursusdata zijn nog niet bekend, heb je interesse stuur dan een email aan preventie@arkin.nl

Bekijk alle cursussen