Corona-update

Corona-update Arkin Preventie
(update 18 december 2021)

Graag informeren wij je over de corona-maatregelen die wij hanteren en de stappen die wij nemen om onze preventieve ondersteuning te continueren binnen de normen van de overheid.

Face tot face contacten
Met ingang van maandag 18 december worden alle individuele face to face gesprekken in overleg met u omgezet naar (beeld)bellen.

Groepsactiviteiten (voorlichtingen, cursussen, gespreksgroepen en trainingen)
Wij overwegen per groepsactiviteit en per locatie of het mogelijk is om deze activiteit fysiek te geven of dat het omgezet wordt naar online (MS Teams).
Zie hiervoor de update bij de agenda.

Wij vragen niet om een corona toegangsbewijs maar houden ons aan onderstaande maatregelen:

 • Iedereen is verplicht om bij het verplaatsen binnen onze locaties een mondkapje te dragen.
 • Gedurende onze activiteiten houden  wij rekening met de hygiënemaatregelen, de 1,5 meter afstand en ventilatie. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk om elkaar de ruimte te geven en geen handen te schudden.
 • Heb jij of één van je huisgenoten, nu of gedurende de laatste 24 uur, last (gehad) van verkoudheid, hoofdpijn, moeheid of andere corona klachten? (zie RIVM) Meld je dan af voor je afspraak!

Preventief aanbod in corona tijd
Heb je naar aanleiding van de corona tijd psychische klachten en behoefte aan ondersteuning?

    • Bekijk onze filmpjes op YouTube met tips hoe beter met jezelf om te gaan tijdens corona tijd. De filmpjes zijn beschikbaar in verschillende talen.
    • Neem contact met ons op voor een adviesgesprek
     T 020-590 1330 bereikbaar ma t/m vrijdag 09:00-17:00 uur
     E preventie@arkin.nl
    • App of sms naar onderstaande nummers, dan word je teruggebeld:
     06-15822594 voor ondersteuning van familie en naasten en bij rouw & verlies  (na overlijden van een dierbare maar ook verlies van sociale contacten, gezondheid & activiteiten).
     06-11917101 voor ondersteuning rondom stress, somberheid en angst. De gesprekken kunnen gevoerd worden in het Nederlands, Engels, Turks en Marokkaans/Arabisch.
    • De landelijke luisterlijn is anoniem en 24/7 bereikbaar
     Dag én nacht zijn de vrijwilligers van de Luisterlijn er voor mensen die op dat moment bij niemand met hun verhaal terechtkunnen, willen of durven. Bij de Luisterlijn vinden zij, in een anoniem gesprek steun, troost en een luisterend oor.