Corona-update

Corona-update geldend voor Arkin Preventie
(update 1 juni 2021)

Hierbij informeren wij je graag over de stand van zaken van onze Corona-maatregelen en over de stappen die wij nemen om de preventieve ondersteuning te continueren binnen de normen van de overheid.

Onze preventieve ondersteuning gaat door!
Momenteel bieden wij onze ondersteuning zowel face-to-face als via beeldbellen met inachtneming van de 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen.

Heb jij of één van je huisgenoten, nu of de laatste 24 uur, last (gehad) van verkoudheid of corona klachten (zie RIVM). Meldt je dan af voor je afspraak en blijf thuis!

Aanvullende maatregelen met ingang van 1 juni voor face to face contacten

Arkin locaties

 • Verplichting dragen mondkapjes. Het is voor alle bezoekers verplicht om een mondkapje te dragen in de gebouwen van Arkin. Dit geldt voor iedereen die een locatie bezoekt. 
 • Bezoekregistratie op Arkin locaties. Bij binnenkomst moeten bezoekers geregistreerd worden om hiermee te voldoen aan de informatieplicht in geval van mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD. Deze gegevens bewaren wij 2 weken.

Externe locaties
Op externe locaties volgen we de protocollen van de desbetreffende organisatie(s). Ook op deze locaties is het dragen van een mondkapje verplicht en worden om contactgegevens gevraagd t.b.v. bron- en contactonderzoek.

Je kunt je zowel telefonisch als via het aanmeldformulier aanmelden. Na je aanmelding zal de preventiewerker samen met je bespreken wat wenselijk is en op welke manier je begeleiding kunt krijgen.

Voor het actuele cursusaanbod, zowel voor videobellen als face-to-face, kun je onze agenda bekijken.

Preventief aanbod in corona tijd
Heb je naar aanleiding van de corona tijd psychische klachten en behoefte aan ondersteuning?

 • Bekijk onze filmpjes op YouTube met tips hoe beter met jezelf om te gaan tijdens corona tijd. De filmpjes zijn beschikbaar in verschillende talen.
  Neem contact met ons op voor een telefonisch adviesgesprek
  T 020-590 1330 bereikbaar ma t/m vrijdag 09:00-17:00 uur
  E preventie@arkin.nl
 • App of sms naar onderstaande nummers, dan word je teruggebeld:
  06-15822594 voor ondersteuning van familie en naasten en bij rouw & verlies  (na overlijden van een dierbare maar ook verlies van sociale contacten, gezondheid & activiteiten).
  06-11917101 voor ondersteuning rondom stress, somberheid en angst
  Bereikbaar ma t/m donderdag 09:00-17:00 uur. De gesprekken kunnen gevoerd worden in het Nederlands, Engels, Turks en Marokkaans/Arabisch.

Wil je weten wanneer een cursus start? Ga naar de agenda.

Hulp of advies nodig?

Vraag je gratis Persoonlijk Advies aan.
Bekijk hier het complete overzicht van het totale aanbod van cursussen voor volwassenen.