Jurgen Cornelis aangesteld als inhoudelijk directeur Voordeur

Per 1 april 2023 wordt Jurgen Cornelis aangesteld als inhoudelijk directeur Voordeur en gaat daarmee samen met Gertrude van Nederpelt het directieteam vormen.

Jurgen heeft lange tijd binnen Arkin gewerkt als psychiater in de crisisdienst waar hij ook onderzoek heeft verricht naar IBT (Intensieve Behandeling Thuis).  Nu werkt hij als plv-opleider psychiatrie, kwartiermaker voor de poortwachters en zet hij zich in voor het betrekken van naasten bij de behandeling. Zijn kennis van Arkin en als sociaal psychiater maken dat wij veel vertrouwen hebben in de wijze waarop hij deze nieuwe rol gaat vervullen. Juist in de komende jaren waarin we de toegang tot onze zorg verder gaan ontwikkelen en innoveren zijn wij blij dat we nu ook bij de Voordeur een duo-directie hebben. ​​​​​​​

“Voor mij is het geweldig om te kunnen melden dat ik word aangesteld als inhoudelijk directeur van de Voordeur Arkin. Het werken op het snijvlak van de maatschappij en ggz, in een tijd dat de zorgvraag vaak het aanbod lijkt te overstijgen, is werken in een spanningsvol werkveld.

Ik kijk er naar uit om samen met Gertrude en jullie na te denken hoe we al het goede dat binnen de Voordeur in de afgelopen jaren is opgebouwd zowel extern als intern kunnen behouden en waar nodig kunnen uitbreiden.”

Wij wensen Jurgen veel plezier en succes in zijn nieuwe rol en gaan graag samen aan de slag.

Dick en Floor (Raad van Bestuur, Arkin)