Arkins best bezochte algemene eHealthplatform MijniHelp.nl in een nieuw jasje!

In een volledig nieuw jasje blijft MijniHelp.nl zich inzetten om gratis en laagdrempelig eHealth aan te bieden aan alle Amsterdammers. Voor gebruikers binnen én buiten Arkin. MijniHelp, een initiatief van Arkin Preventie Volwassenen, ontwikkelt en implementeert al jaren zelf laagdrempelige preventieve eHealth zoals zelftests, tips, oefeningen en korte online zelfhulpcursussen, met of zonder coaching.

Input uit de praktijk en een focus op zelfredzaamheid zijn leidend bij wat we ontwikkelen en aanbieden om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van gebruikers. Een nieuw jasje en een andere positionering zijn hier onderdeel van.

Zo is MijniHelp weer een stuk overzichtelijker geworden door het verwijderen van overbodige content en introduceren we de Happiness Hacks: korte en handige tips die deelnemers in maximaal 5 minuten helpen bij een directe behoefte die ze hebben. Of dat nu gaat om een concrete instructie om snel lichamelijk en mentaal te kunnen ontspannen, wat je kunt doen om meer zelfvertrouwen te krijgen of hoe je meer structuur kunt krijgen in je leven. Neem eens een kijkje op www.mijnihelp.nl om te zien waar we het over hebben!

MijniHelp: door en ook voor zorgprofessionals

Met MijniHelp proberen we niet alleen eHealth aan te bieden aan alle Amsterdammers, ook helpen we organisaties binnen en buiten Arkin om onze eHealth kosteloos in te zetten. Zo wordt MijniHelp breed ingezet voor bijvoorbeeld naasten, zoeken we actief de verbinding met projecten en merken binnen Arkin en ontwikkelen we content zoals Happiness Hacks of cursussen als er duidelijke behoefte uit de praktijk is. Zo zijn we momenteel bijvoorbeeld bezig met een gloednieuwe zelfhulp cursus ‘Leefstijl’.